November 24, 2017

Nini Nini Ompong

Nini Nini Ompong

Kacaritakeun aya Nini-nini anu huntu na geus arompong kabeh.
Si nini hayang huntuna jaradi deui ciga waktu keur ngora.
Singkat carita si nini meunang kabar yen aya dukun anu bisa numbuhkeun huntu.
Si nini indit ngajug-jug ka eta dukun.
Sanggeus pahareup-hareup jeung dukun si nini ngedalkeun niatna…terus eta dukun mere cai kana botol bari nyarita: “nini iyeu cai di kumur keun, ke lamun nini geus nepi ka imah!”
Terus si nini mulang.
Di jalan si nini hayang kiih, terus nyalingker kana tangkal kai anu badag…weeerrr….si nini kiih, terus neangan daun keur ombeh..
Di rasa-rasa ombeh ku daun mah ateul.
Kulantaran ateul ahirna si nini muka botol anu eusi na cai menang ti dukun, terus eta cai di pake ombeh….Teu kungsi lila si nini ngagoak tuluy pingsan lantaran huntu na jaradi dina bobogaan nana.|latief Poetra |

Related posts

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *