September 24, 2017

Aki-Aki Nurustunjung

Aki-Aki Nurustunjung

Bari nungguan beus tasik anu bakal nganteur manehna ka lemburna, Udin nguliwed heula ka toilet umum anu aya di eta terminal.
barang sup ka jero, nyampak saurang aki2 nu make jaket hideung keur ugil-ugilan muka calana.
Geuleuyeung Udin nyampeurkeun.. “hoorr geuning panangan aki teh buntung?! kadieu ku abdi di bantos!” Ceuk Udin bari geuwat muka resleting calanana tuluy kapaksa nyekelan ‘manuk’ si aki anu rek kiih.. “atos ki, tp punten geuning gagaduhan teh meni ji’ih kitu sareng eta kulitna meni cararenang bari nanahan kitu ki??” Tanya Udin bari ngusap-ngusapkeun leungeunna kana tembok..
“puguh oge jang, aki teh kena panyakit kalamin geus dua taun. matak aki oge anu bogana teu hayang nyekel-nyekel acan… geuleuh!!” Tembalna bari kusiwel ngaluarkeun kadua leungeunna anu tatadi di sumputkeun dina jero jaket di tukangeun tonggong…|ku cep Latief|

Related posts

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *