November 24, 2017

Sipat Jalma Dumasar Kana Rupa-Rupa Hitutna

Sipat Jalma Dumasar Kana Rupa-Rupa Hitutna

1. Jalma jujur : Jalma nu daek ngaku mun geus hitut
2. Jalma teu Jujur : Jalma nu hitut tuluy nyalahkeun batur
3. Jalma belegug : Jalma nu nahan hitut mangjam-jam lilana
4. Jalma nu berwawasan : Jalma nu apal iraha kuduna hitut
5. Jalma nu Misterius : Jalma nu hitut tapi batur euweuh nu nyahoeun
6. Jalma nu sok gugup : Jalma nu ujug-ujug nahan hitut mun keur hitut
7. Jalma nu Percaya Diri : Jalma nu yakin yen hitutna seungit
8. Jalma nu Sadis : Jalma nu hitut bari dibekep ku leungeun tuluy dibekepkeun ka irung batur
9. Jalma nu Isinan : Jalma nu hitutna teu disada tapi ngarasa isin sorangan
10. Jalma nu loba taktik : Lamun hitut sok bari seuri ngagak-gak meh nutupan sora hitutna
11′ Jalma nu Bodo : Lamun geus hitut tuluy narik napas keur ngagantian hitutna nu kaluar
12. Jalma nu Pedit :Lamun hitut dikaluarkeun saeutik-saeutik nepi ka disada tit..tit..tit…
13. Jalma nu Sombong : Jalma nu sok ngambeuan hitutna sorangan
14. Jalma nu ramah : Jalma nu sok resep ngambeuan hitut batur
15. Jalma nu tara gaul : Mun hitut sok bari nyumput
16. Jalma nu Sakti : Mun hitut bari make tanaga dalem
17. Jalma nu pinter : Jalma nu bisa nyirian hitut batur
18. Jalma nu sial : Mun hitut kaluar jeung bukur-bukurna

Related posts

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *