Tukang Kembang

Ohim geus ginding rék indit ka imah awewe nu diincerna, méméh ka imah awewe manehna nyimpang heula ka tukang kembang. Ohim                          : “ Mang…...

Neang Kabogoh

Ohim : "Euis , Ieu Akang geus dilembur Euis pas jalan gede..belah mana bumina Euis teh ?" Euis     : "Anu aya gapura Kang, Akang...

Ngagombal Ala kang Ohim

Ohim               : Nyi akang mah teu tiasa renang. Euis                  : Wew kunaon kang Ohim? Ohim               : Buktosna akang selalu tenggelam dalam cinta nyai. Euis                 :...

Bencong Jeung Wa Haji

Bencong          : Ey wa ajay (wa haji) bade kamenong yey? Wa Haji           : Rek solat. Bencong          : Eh akikah ikutan...

Naek Tangkal Jambu

Neng Euis       : Ambu...ambu...ambu ! Neng dibere Duit tah Ku Ki Ohim saratus rebu ker meuli calana Ambu              : Naha dibere duit emang...

PULITIK

Inilah Nomor Urut Parpol Peserta Pemilu 2019

JAKARTA | Sebanyak 14 Partai Politik peserta Pemilu melakukan pengundian nomor urut di Gedung KPU Pusat, Jakarta (18/2). Sejumlah Pimpinan Parpol hadir pada acara pengundian....

BANYOL AKY

Sieun Ku Pamajikan

Uyah jeung Gula

Asin Sepat Kejo Liwet