Juli 23, 2017

  • Hoream Sakola

    Guru    : Dadang kunaon ngahuleng wae..? Dadang : Pun bapa dikantor pulisi, mamah di rumah sakit !! Guru ...

    Guru    : Dadang kunaon ngahuleng wae..? Dadang : Pun bapa dikantor pulisi, mamah di rumah sakit !! Guru : Terus kumaha,  Dadang bade uih..? Dadang  : Muhun bu ! Guru  : Nya sok atuh istirahat nya dib ...

    Read more
  • Tukang Kembang

    Ohim geus ginding rék indit ka imah awewe nu diincerna, méméh ka imah awewe manehna nyimpang heula ka tuk ...

    Ohim geus ginding rék indit ka imah awewe nu diincerna, méméh ka imah awewe manehna nyimpang heula ka tukang kembang. Ohim                          : “ Mang… kembang nu beureum hiji….” Tukang Kembang ...

    Read more
  • Neang Kabogoh

    Ohim : "Euis , Ieu Akang geus dilembur Euis pas jalan gede..belah mana bumina Euis teh ?" Euis     : "Anu ...

    Ohim : "Euis , Ieu Akang geus dilembur Euis pas jalan gede..belah mana bumina Euis teh ?" Euis     : "Anu aya gapura Kang, Akang lebet kinten-kinten 25 meter aya bumi gedong 3 tingkat, warna kayas, mo ...

    Read more
  • Ngagombal Ala kang Ohim

    Ohim               : Nyi akang mah teu tiasa renang. Euis                  : Wew kunaon kang Ohim? Ohim   ...

    Ohim               : Nyi akang mah teu tiasa renang. Euis                  : Wew kunaon kang Ohim? Ohim               : Buktosna akang selalu tenggelam dalam cinta nyai. Euis                 : EDANSSS ...

    Read more
  • Bencong Jeung Wa Haji

    Bencong          : Ey wa ajay (wa haji) bade kamenong yey? Wa Haji           : Rek solat. Bencong         ...

    Bencong          : Ey wa ajay (wa haji) bade kamenong yey? Wa Haji           : Rek solat. Bencong          : Eh akikah ikutan doong, akikah mau tobat gitu deeh..!!! Wa Haji           : Alus, hayu milu ...

    Read more