Surat Neng Euis Keur Abah

Assalamualaikum, Abah, teu suka neng mah dikikieu ku si Ohim, majar mun geus kawin mah bakal dipikanyaah, disenangken, nyatana mana? Mere duit ku merena keur balanja,...

Ulin Teu Dicalana

Wa haji : keur naon Him ? Kohim : ker ameng wa. Wa Haji : Gede-gede naha ulin teh teu dicalana ? Kohim ...

Apoteker Jeung Neng Euis

Apoteker : Milari obat naon Neng ? Neng Euis : Abdi peryogi obat penawar rindu, aya Aa? Apoteker : Euuuh ngaheureuyan ieu mah dicabok gera? Isukna Apoteker :...

Kohim Jeung Esih

Kacaritakeun tilu bulan saenggeus salakina maot nyi Esih di jodokeun jeung Kohim. Sanajan masih berduka keneh oge nyi Esih maksakeun kawin ka Kohim. Singkat carita...

Kohim Jeung Dukun

Kohim : "Haloow ki, ohim hayang jadi kasep kumaha carana?" DUKUN : "Anjeun kudu make susuk meh katempo kasep" Kohim : "Nu bener ki,eta susuk na...

PULITIK

Inilah Nomor Urut Parpol Peserta Pemilu 2019

JAKARTA | Sebanyak 14 Partai Politik peserta Pemilu melakukan pengundian nomor urut di Gedung KPU Pusat, Jakarta (18/2). Sejumlah Pimpinan Parpol hadir pada acara pengundian....

BANYOL AKY

Sieun Ku Pamajikan

Uyah jeung Gula

Asin Sepat Kejo Liwet