Dongeng

  • Neng Syarifah Cerita Mistis Tanjakan Gentong

    TANJAKAN gentong yang memiliki medan berat, menanjak dan berliku dengan tebing curam dipinggirnya kerap kali menelan korban jiwa bagi pengendara yang melintasinya. Bahkan penduduk setempat...

  • Sapedah

    LAMUN pareng paamprok di jalan jeung nu sarua tumpak sepédah, Juandi sok ngarasa reugreug. Lain kuring wungkul geuning, nu lian gé aya nu kana sepédah...

  • Nu Lalajo Dangdut

    “Eulis, manéh rék lalajo?” Kokom jojorowokan di buruan imah Eulis, batur ulina. “Lalajo naon?” témbal Eulis nyampeurkeun bari ngagigiwing taplak méja. “Hoorr…teu nyaho nyah, pan...

  • Nini-nini Malarat Jeung Deleg Kasaatan

    Ari buburuh dederep henteu kaduga jeung geus henteu laku, wantu-wantu enggeus kolot kurang tanagana. Jadi kahirupanana taya deui ngan tina ngaroroték baé dina tegal-tegal atawa...