Sapedah

LAMUN pareng paamprok di jalan jeung nu sarua tumpak sepédah, Juandi sok ngarasa reugreug. Lain kuring wungkul geuning, nu lian gé aya nu kana...

Nu Lalajo Dangdut

“Eulis, manéh rék lalajo?” Kokom jojorowokan di buruan imah Eulis, batur ulina. “Lalajo naon?” témbal Eulis nyampeurkeun bari ngagigiwing taplak méja. “Hoorr…teu nyaho nyah, pan engké...

Nini-nini Malarat Jeung Deleg Kasaatan

Ari buburuh dederep henteu kaduga jeung geus henteu laku, wantu-wantu enggeus kolot kurang tanagana. Jadi kahirupanana taya deui ngan tina ngaroroték baé dina tegal-tegal...

PULITIK

Inilah Nomor Urut Parpol Peserta Pemilu 2019

JAKARTA | Sebanyak 14 Partai Politik peserta Pemilu melakukan pengundian nomor urut di Gedung KPU Pusat, Jakarta (18/2). Sejumlah Pimpinan Parpol hadir pada acara pengundian....

BANYOL AKY

Sieun Ku Pamajikan

Uyah jeung Gula

Asin Sepat Kejo Liwet