Ngapelan Neng Euis

Malem minggu harita si Kohim apel ka imah Neng Euis, kabogohna anu pang geulisna sadunya. Kulitna bodas ngeplak ceuk paribasa mah mun aya laleur...

Buah Naon ?

Kohim   :”Buah naon anu dimimitian kuhuruf A, B, C, D, E, F, G jeung huruf H ?” Odoy     :”Moal aya atuh. Dina ayana oge tangtu...

Memeh Jadi Kabogoh

Neng Euis            : “Sateacan neng nampi kana cinta aa, neng hoyong terang heula kabiasaan aa nu sae, naon wae?” Kohim                   : “Upami...

Nungguan Bioskop Buka

Hiji poe jam 8 isuk-isuk, Kriiing…kriiing…kriiing, aya telepon di meja loket bioskop. Kohim             : “Hallow neng, uing rek nanya...

Dongeng Tilu Mayit Nyengir

Kacaritakeun di hiji ruang mayit aya 3 Mayit nu kahiji ngaran na UCUP, nu kadua ngaran na PUDIN, jeung nu katilu ngaran na ADUN! Anehna katilu...

PULITIK

Inilah Nomor Urut Parpol Peserta Pemilu 2019

JAKARTA | Sebanyak 14 Partai Politik peserta Pemilu melakukan pengundian nomor urut di Gedung KPU Pusat, Jakarta (18/2). Sejumlah Pimpinan Parpol hadir pada acara pengundian....

BANYOL AKY

Sieun Ku Pamajikan

Uyah jeung Gula

Asin Sepat Kejo Liwet